Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości i marka Johnnie Walker Red Label mają zaszczyt zaprosić do udziału w czwartym spotkaniu tegorocznej edycji programu.
Pierwszą część imprezy stanowić będzie dyskusja „Pierwszy milion – finansowanie biznesu”, której gościem honorowym będzie
Tomasz Czechowicz
Współzałożyciel i Prezes MCI Management –Technologicznego Funduszu Inwestycyjnego Venture Capital oraz Wojciech Dołkowski Prezes Zarządu Polskiej Sieci Aniołów Biznesu PolBAN,
Druga część imprezy to After Party, w której młodzi przedsiębiorcy, przedstawiciele nauki, mediów oraz władz, którzy angażują się w promocję przedsiębiorczości, będą mieli nieformalną okazję do integracji.
Prosimy o punktualne przybycie i rejestrację do godziny 18.00!
Wstęp bezpłatny. Liczba miejsc ograniczona!!! Prosimy o potwierdzenie przybycia mailowo: jwbm@inkubatory.pl . O zakwalifikowaniu się do udziału w Biznes Mixer poinformujemy Państwa drogą elektroniczną. Liczy się kolejność zgłoszeń.
Johnnie Walker Biznes Mixer „10 kroków do biznesu” to skierowana do młodych przedsiębiorców seria nowoczesnych spotkań biznesowych, zorganizowanych przez markę Johnnie Walker Red Label we współpracy z Akademickimi Inkubatorami Przedsiębiorczości. Skierowany do młodych aktywnych ludzi, studentów i przedsiębiorców program ma w nowatorski sposób odpowiedzieć na ich potrzeby – zainspirować do działania i stworzyć nowe możliwości rozwoju. W tym roku rusza już II edycja programu. Każde spotkanie będzie poświęcone innemu tematowi z zakresu budowania własnej firmy - razem utworzą one cykl “10 kroków do biznesu”. Tegoroczna edycja obejmie 10 największych ośrodków akademickich w Polsce: Warszawę, Wrocław, Katowice, Kraków, Poznań, Trójmiasto, Toruń, Lublin i Białystok. Program Johnnie Walker Biznes Mixer, jest zgodny z ideą „Keep Walking”, w ramach której Johnnie Walker Red Label od lat wspiera młodych ludzi, dążących z pasją do realizacji marzeń. Więcej na stronie: WWW.BIZNESMIXER.PL
5. lutego (wtorek) 2008 roku, w Klubie Daytona (Rynek 35 - 37) we Wrocławiu. Start: 18.00