Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 26 stycznia 2026 (poniedziałek)

Kucharz (kuchnia indyjska) - Hønefoss , Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 19.12.2025
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: AVIKA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: : bcea771f-3cd6-479b-b129-2d0f0b78f49d

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Fossveien 3, 3510 Hønefoss , Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni indyjskiej na wynos i do spożycia na miejscu, przygotowywanie cateringu. Dbanie o higienę kuchni i dokumentację wymaganą przez Mattilsynet (Norweski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności). Monitorowanie stanów magazynowych i zgłaszanie braków. Zapewnianie przyjaznej i profesjonalnej obsługi klienta. Pomoc w obsłudze gości w dni wolne od pracy (przyjmowanie zamówień, obsługa kelnerska). Obsługa kasy fiskalnej i przyjmowanie płatności – w razie potrzeby. Wsparcie cateringu i imprez plenerowych latem.

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 34 077,88 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką roczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bez nałogów

Wymagania pożądane

Znajomość języków:
  • norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Doświadczenie w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej nie jest wymagane, ale mile widziane. Zapewnione przeszkolenie. Mile widziane doświadczenie w pracy jako kucharz – minimum 1 rok.
Wysoka motywacja do pracy, pasja do gotowania, zainteresowanie kuchnią indyjską, chęć do nauki i eksperymentowania z nowymi smakami, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, rzetelność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, zorientowanie na potrzeby klienta, podstawowa znajomość zasad bezpieczeństwa i higieny żywności w Norwegii (zapewnione przeszkolenie).

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: AVIKA
Krótki opis działalności gospodarczej: Indyjska restauracja z daniami na wynos i cateringiem.
Adres www: https://avika.catering/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Email: j jobs@avika.no tel. +47 97 500 300
Mrs Kavya Burla, szef kuchni i menadżer
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i krótki list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.podlaskie.eu – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia –Kucharz (kuchnia indyjska)

Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok

opublikowano: 2025-12-22
Komentarze
Polityka Prywatności