Numer oferty: : bcea771f-3cd6-479b-b129-2d0f0b78f49d
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni indyjskiej na wynos i do spożycia na miejscu, przygotowywanie cateringu. Dbanie o higienę kuchni i dokumentację wymaganą przez Mattilsynet (Norweski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności). Monitorowanie stanów magazynowych i zgłaszanie braków. Zapewnianie przyjaznej i profesjonalnej obsługi klienta. Pomoc w obsłudze gości w dni wolne od pracy (przyjmowanie zamówień, obsługa kelnerska). Obsługa kasy fiskalnej i przyjmowanie płatności – w razie potrzeby. Wsparcie cateringu i imprez plenerowych latem.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 34 077,88 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką roczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej nie jest wymagane, ale mile widziane. Zapewnione przeszkolenie. Mile widziane doświadczenie w pracy jako kucharz – minimum 1 rok.
Wysoka motywacja do pracy, pasja do gotowania, zainteresowanie kuchnią indyjską, chęć do nauki i eksperymentowania z nowymi smakami, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, rzetelność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, zorientowanie na potrzeby klienta, podstawowa znajomość zasad bezpieczeństwa i higieny żywności w Norwegii (zapewnione przeszkolenie).
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: AVIKA
Krótki opis działalności gospodarczej: Indyjska restauracja z daniami na wynos i cateringiem.
Adres www: https://avika.catering/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Email: j jobs@avika.no tel. +47 97 500 300
Mrs Kavya Burla, szef kuchni i menadżer
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i krótki list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.podlaskie.eu – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia –Kucharz (kuchnia indyjska)
Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok