Numer oferty: : 453784
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Zarządzanie pracą personelu kuchennego oraz odpowiedzialność za całokształt pracy w kuchni: zapewnienia jakości i sprawnej obsługi, bezpieczeństwa żywności (HACCP) i wysokich standardów kulinarnych, kontrola kosztów, planowanie budżetu, planowanie i zarządzanie personelem we współpracy z zastępcą Kierownika Kuchni, dbanie o dobrą komunikację i atmosferę w zespole.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 36.0
Data rozpoczęcia: 22.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 50 000 NOK
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: preferowany- menedżerski/zarządzanie
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy jako menedżer/związanej z pracą i zarządzaniem w branży gastronomicznej (w kuchni) – min. 2 lata.
Cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Egon Porsgrunn
Krótki opis działalności gospodarczej: Jedna z największych firm restauracyjnych w Norwegii.
Adres www: http://utelivpartner.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Menedżer kuchni