Numer oferty: : 2406581
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Praca w restauracji Lady Helen, wyróżnionej gwiazdką Michelin.
Główne obowiązki:
- Wspieranie starszych cukierników przy przygotowywaniu i prezentacji deserów, ciast, pieczywa,
- Utrzymywanie wysokich standardów czystości i higieny w sekcji cukierniczej
- Przestrzeganie zasad HACCP i procedur bezpieczeństwa żywności
- Utrzymywanie profesjonalnej, przyjaznej i zespołowej atmosfery pracy
- Rozwój umiejętności poprzez szkolenia i wskazówki od doświadczonych szefów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 09.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 13,50 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: cukiernik*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagania pożądane
Uprawnienia:
- bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz samodyscyplina na stanowisku pracy
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Minimum 1 rok doświadczenia w pracy w kuchni, najlepiej w ekskluzywnym hotelu lub eleganckiej restauracji. Znajomość HACCP i najlepszych praktyk w zakresie higieny kuchennej.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Mount Juliet Estate
Krótki opis działalności gospodarczej: Mount Juliet Estate, Marriott Autograph Collection, to pięciogwiazdkowy ośrodek położony na 500 akrach malowniczej i historycznej irlandzkiej wsi. Posiada certyfikat Failte Ireland jako Wybitny Pracodawca.
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Na email