Numer oferty: : 726c99b1-1e4f-4dfa-9572-09232ea18a47
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Wyrób i pieczenie pieczywa, ciast oraz innych wyrobów piekarniczych w piekarni należącej do kompleksu hotelarsko-gastronomicznego. Dbanie o wysokie standardy jakości i wyglądu wyrobów. Współpraca z personelem kuchni. Czyszczenie / konserwacja maszyn i urządzeń. Utrzymywanie czystego i zorganizowanego środowiska pracy zgodnie z przepisami BHP.
Facebook - https://www.facebook.com/highlandlodgegeilo
Geilo – okręg Buskerud
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Data zakończenia: 30.04.2026
Wynagrodzenie brutto: od 220,00 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pozostali piekarze, cukiernicy i pokrewni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: piekarz-cukiernik
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagany certyfikat – kurs czeladniczy – piekarz/cukiernik (lub wieloletnie doświadczenie).
Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako piekarz/cukiernik – 2-3 lata.
Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie i indywidualnie, pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, pozytywne nastawienie do pracy, wysoka wydajność pracy, dobra organizacja pracy, umiejętność utrzymania porządku i czystości, dbałość o szczegóły. Gotowość do pracy we wczesnych godzinach rannych oraz w porze nocnej. Zorientowanie na klienta. Pasja do przygotowywania wyrobów cukierniczo-piekarniczych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Highland Lodge
Krótki opis działalności gospodarczej: Kompleks hotelarsko-gastronomiczny obejmujący hotel, apartamenty, pizzerię, piekarnię, restaurację.
Adres www: https://www.highland.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235/264
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, referencje
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Piekarz/Cukiernik