Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 3 listopada 2025 (poniedziałek)

Piekarz/cukiernik - Geilo, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 25.08.2025
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Highland Lodge
Wymagania niezbędne:
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: : 726c99b1-1e4f-4dfa-9572-09232ea18a47

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 3580 Geilo, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wyrób i pieczenie pieczywa, ciast oraz innych wyrobów piekarniczych w piekarni należącej do kompleksu hotelarsko-gastronomicznego. Dbanie o wysokie standardy jakości i wyglądu wyrobów. Współpraca z personelem kuchni. Czyszczenie / konserwacja maszyn i urządzeń. Utrzymywanie czystego i zorganizowanego środowiska pracy zgodnie z przepisami BHP.

Facebook - https://www.facebook.com/highlandlodgegeilo
Geilo – okręg Buskerud
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Data zakończenia: 30.04.2026
Wynagrodzenie brutto: od 220,00 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pozostali piekarze, cukiernicy i pokrewni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bez nałogów

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: piekarz-cukiernik

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagany certyfikat – kurs czeladniczy – piekarz/cukiernik (lub wieloletnie doświadczenie).
Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako piekarz/cukiernik – 2-3 lata.
Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie i indywidualnie, pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, pozytywne nastawienie do pracy, wysoka wydajność pracy, dobra organizacja pracy, umiejętność utrzymania porządku i czystości, dbałość o szczegóły. Gotowość do pracy we wczesnych godzinach rannych oraz w porze nocnej. Zorientowanie na klienta. Pasja do przygotowywania wyrobów cukierniczo-piekarniczych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Highland Lodge
Krótki opis działalności gospodarczej: Kompleks hotelarsko-gastronomiczny obejmujący hotel, apartamenty, pizzerię, piekarnię, restaurację.
Adres www: https://www.highland.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235/264
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, referencje
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Piekarz/Cukiernik

opublikowano: 2025-08-27
ostatnia aktualizacja: 2025-09-08
Komentarze
Polityka Prywatności