Numer oferty: : ac73f93f-a13f-4b47-bdd7-c5c576a11a08
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Prowadzenie szkoleń i warsztatów, mających na celu rozwijanie umiejętności personelu (40% czasu pracy). Zarzadzanie personelem (10%) — planowanie zmian, zarządzanie dobrą komunikacją i atmosferą w zespole, określanie ścieżek kariery personelu. Zarzadzanie obsługą restauracji (50-60%). Utrzymywanie wysokich standardów. Udoskonalanie procesu planowania, kontrola zapasów i procesów zamawiania, usprawnianie przepływ gości i zapewnienie spójnego monitorowania wyników obsługi. Współpraca z zespołami kuchni i baru, współtworzenie nowych pozycji menu i udoskonalanie oferty napojów. Opracowywanie podręczników szkoleniowych i organizowanie regularnych warsztatów degustacyjnych. Wykorzystywanie opinii gości i wskaźników operacyjnych, przeprowadzanie przeglądów wydajności i wprowadzanie udoskonaleń obsługi restauracji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 09.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 40 000 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: preferowane o kierunku menadżerskim/zarządzanie
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- bardzo wysoka kultura osobista
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: wymagane – w pracy jako menadżer/związanej z zarządzaniem w branży hotelarskiej – min. 2 lata.
Cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Kverneriet AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność gastronomiczna - restauracja
Adres www: www.kverneriet.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: Aplikacja online:
https://join.kverneriet.com/jobs/62-foh-manager?rmpage=apply&rmjob=62 lub CV
Sposób przekazania dokumentów: CV do doradcy EURES: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Menadżer restauracji