Numer oferty: : b2981e9e-f2d3-45b2-8104-bf0e64483c06
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Współpraca z szefem kuchni w zakresie udoskonalania istniejących dań i pilotowaniu nowych koncepcji menu. Zapewnienie, że serwowane dania spełniają najwyższej standardy jakości, przekraczające oczekiwania gości. Szkolenie i motywowanie personelu, prowadzenie praktycznego coachingu, degustacji i warsztatów technicznych. Zarządzanie zamówieniami najwyższej jakości mięs norweskich i innych produktów, kontrola zapasów. Nadzór nad wydawaniem dań, porcjowaniem i przyprawianiem. Uwzględnianie spostrzeżeń i uwag zespołu oraz gości, mających na celu podnoszenie poziomu menu. Dbanie o usprawnianie pracy przygotowawczej, zmniejszanie ilości odpadów i zwiększanie wydajności. Szkolenie personelu w zakresie protokołów bezpieczeństwa żywności; przeprowadzanie regularnych audytów kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 09.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 40 000 NOK
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: pozostali kucharze
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Specjalizacja – kucharz lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji jako szef kuchni.
Doświadczenie zawodowe: wymagane – w pracy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni.
Pasja do gotowania, cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Kverneriet AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność gastronomiczna - restauracja
Adres www: www.kverneriet.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: Aplikacja online:
https://join.kverneriet.com/jobs/64-join-grow-co-develop-in-a-kitchen-built-on-craf?rmpage=apply&rmjob=64 lub CV
Sposób przekazania dokumentów: CV do doradcy EURES - email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Zastępca szefa kuchni