Numer oferty: : 2858326
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serowanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji i na wynos/dowóz, praca zespołowa. Nadzór nad pracą personelu pomocniczego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 23.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - certyfikat
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Uprawnienia:
- doskonała organizacja pracy
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna.
Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Restaurant Sjöloftet
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracja Sjoloftet jest rodzinną restauracją powstałą w 1983 roku, w wyjątkowej lokalizacji, na portowym nabrzeżu w porcie Brevik.
W restauracji serwuje się pizzę podaną na kruchym spodzie pieczonym we własnej piekarni, jak i międzynarodowe potrawy à la carte takie jak; pasty, dania z grilla, owoce morza. Oferują również dania na wynos oraz catering. Restauracja posiada sale bankietowe, konferencyjne, miejsca na zewnątrz oraz pub. Posiada również własną przystań, kiosk, bar z lodami oraz dwa pokoje hotelowe. Brevik jest pięknym małym miasteczkiem położonym 160 km na południowy zachód od stolicy Norwegii Oslo.
Adres www: www.sjoloftet.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – kucharz a la carte