Numer oferty: : WBS721525
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rixt van Doniastraat 18, 9163 GR Nes , Holandia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie i wydawanie wysokiej jakości dań zgodnie z przepisami restauracji i standardami jakości potraw. Dbanie o wydajne wykorzystywanie i bezpieczeństwo przechowywanej żywności, sprawną organizację pracy. Monitorowanie jakości, świeżości i prezentacji potraw. Praca w zespole wykwalifikowanego personelu kuchennego. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa (HACCP). Sprzątanie kuchni i stanowisk pracy pod koniec zmiany.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 38.0
Data rozpoczęcia: 17.04.2025
Data zakończenia: 17.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 15,85 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz– min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne.
Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności.
Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: HJN Horeca Invest BV
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność hotelarsko-gastronomiczna.
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Holandia – Samodzielny kucharz