Numer oferty: : 69a0fd0a-d1b4-4314-90a0-7ee0b82f65a4
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Krødefjordveien 1410, 3536 Noresund, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i przyrządzanie dużej ilości potraw według standardowych receptur i harmonogramów produkcji, zgodnie ze standardami i specyfikacją firmy. Pomoc w planowaniu i realizacji menu, dobra organizacja pracy oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy, przestrzegając zasad bezpieczeństwa i higieny żywności, monitoring i zarządzanie zapasami żywności, dbając o utrzymanie poziomu zapasów i efektywne wykorzystanie produktów, ścisła współpraca z zespołem serwisowym.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 26.02.2024
Wynagrodzenie brutto: od 40 000 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką roczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane udokumentowane doświadczenie w pracy jako kucharz/szef kuchni – minimum 4 lata.
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, efektywność wykonywanej pracy, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, doskonała umiejętność zarządzania czasem i umiejętność radzenia sobie z wieloma zadaniami jednocześnie, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Sole Gjestegård
Krótki opis działalności gospodarczej: Pensjonat – branża hotelarsko - gastronomiczna
Adres www: https://www.solegjestegard.no/
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz