Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 23 października 2024 (środa)

Kucharz a la carte - Brevik, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 30.09.2024
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Restaurant Sjöloftet
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: : 2747267

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Storgata 6, 3950 Brevik, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serowanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji i na wynos/dowóz, praca zespołowa. Nadzór nad pracą personelu pomocniczego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 02.10.2024
Data zakończenia: 31.03.2025
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bez nałogów

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 5 lat.
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Restaurant Sjöloftet
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracja Sjoloftet jest rodzinną restauracją powstałą w 1983 roku, w wyjątkowej lokalizacji, na portowym nabrzeżu w porcie Brevik.
W restauracji serwuje się pizzę podaną na kruchym spodzie pieczonym we własnej piekarni, jak i międzynarodowe potrawy à la carte takie jak; pasty, dania z grilla, owoce morza. Oferują również dania na wynos oraz catering. Restauracja posiada sale bankietowe, konferencyjne, miejsca na zewnątrz oraz pub. Posiada również własną przystań, kiosk, bar z lodami oraz dwa pokoje hotelowe. Brevik jest pięknym małym miasteczkiem położonym 160 km na południowy zachód od stolicy Norwegii Oslo.
Adres www: www.sjoloftet.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, list motywacyjny z opisem swoich mocnych i słabych stron w pracy kuchni, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw.
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – kucharz a la carte

opublikowano: 2024-10-01
Komentarze
 
Polityka Prywatności