Data dodania: 05.04.2024
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: : 2598306
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dań a’la carte, dań cateringowych, przyjęć, praca zespołowa, przestrzeganie zasad systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności. Współpraca z szefem kuchni, składanie raportów. Zamawianie produktów, dokonywanie inwentaryzacji i przeglądu produktów, przestrzeganie przepisów HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.05.2024
Data zakończenia: 02.09.2024
Wynagrodzenie brutto: od 220 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- bardzo wysoka kultura osobista
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie lub wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji.
Język angielski w stopniu komunikatywnym zwłaszcza w zakresie słownictwa związanego z branżą gastronomiczną; znajomość norweskiego/jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana.
Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność turystyczno-hotelarsko-gastronomiczna.
Adres www: www.sjoterrassen.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz_ Hafsund