Data dodania: 07.02.2024
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Logement /Restaurant “Overzee”
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: szef kuchni
Znajomość języków: niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany, angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Numer oferty: : WBS419824
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rixt van Doniastraat 18, 9163 GR Nes , Holandia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór nad przygotowywaniem wysokiej jakości dań z dużą dbałością o szczegóły, dekorację i prezentację. planowanie i realizacji menu. Nadzór nad personelem kuchennym. Dbałość o zachowywanie standardów jakości i bezpieczeństwa żywności.
Restauracja wykorzystuje lokalne produkty i czerpie inspiracje się z kuchni francuskiej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 38.0
Data rozpoczęcia: 10.02.2024
Data zakończenia: 09.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 2 186 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: szef kuchni
Znajomość języków:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Udokumentowane doświadczenie w pracy na stanowisku szef kuchni/zastępca szefa kuchnia – min. 2 lata.
Profesjonalizm, pasja i zamiłowanie do kulinarni, cechy lidera zespołu, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, kreatywność preferowany certyfikat HACCP oraz higieniczny, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku.
Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Logement /Restaurant “Overzee”
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność hotelarsko-gastronomiczna
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Holandia – Szef kuchni