Numer oferty: : WBS420624
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rixt van Doniastraat 18, 9163 GR Nes , Holandia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wspieranie szefa kuchni w planowaniu i realizacji menu.Nadzór nad przygotowywaniem i dekoracją potraw. Nadzór nad personelem kuchennym, przeprowadzanie szkoleń. Dbałość o zachowywanie standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Współpraca z zespołem kulinarnym przy tworzeniu innowacyjnych i interesujących smakowo dań.
Restauracja wykorzystuje lokalne produkty i czerpie inspiracje się z kuchni francuskiej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 38.0
Data rozpoczęcia: 10.02.2024
Data zakończenia: 09.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 2 186 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- znajomość podst. zagadnień higieny przy produkcji żywności
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Udokumentowane doświadczenie na stanowisku zastępcy kuchni lub kucharza – min. 2 lata.
Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku.
Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Logement /Restaurant “Overzee”
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność hotelarsko-gastronomiczna
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Holandia –Zastępca Szefa kuchni