Data dodania: 30.01.2024
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Dalen Hotel
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: Barman, specjalizacja: Sommelier
Znajomość języków: angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Numer oferty: : 3f5433e3-a29c-4bb0-808b-9722c95ad547/6
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Współpraca z menadżerem restauracji w tworzeniu karty win w restauracji hotelowej, ustalanie codziennych pakietów win, dodawanie nowych wina do karty win i piwnicy z winami. Organizacja codziennych degustacji win gości hotelowych. Doradzanie gościom w doborze wina w zależności od rodzaju posiłku i gustu gościa.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 15.04.2024
Data zakończenia: 08.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 190 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: sommelier
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: Barman, specjalizacja: Sommelier
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Uprawnienia:
- bez nałogów
- bardzo wysoka kultura osobista
- chęć podnioszenia kwalifikacji
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wysokie kompetencje w zakresie etykiety, wysoka kultura osobista, rozległa wiedza na temat międzynarodowych win i regionów winiarskich, odpowiedzialność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Zorientowanie na szczegóły i rozwiązania. Cechy lidera zespołu.
Udokumentowane doświadczenie zawodowe w pracy jako sommelier – min. 2 lata, certyfikat ukończenia Kursu Sommelierskiego Masters of Bartenders lub podobnego, doświadczenie w tworzeniu list win dla różnorodnych kuchni.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Dalen Hotel
Krótki opis działalności gospodarczej: Branża hotelarsko-gastronomiczna - jeden z najbardziej charakterystycznych hoteli w Norwegii.
Adres www: www.dalenhotel.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV lub aplikacja online https://www.dalenhotel.no/en/sommelier-wanted
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Sommelier