Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-03-21

Zastępca szefa kuchni - Dalen, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 30.01.2024
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Dalen Hotel
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: : 3f5433e3-a29c-4bb0-808b-9722c95ad547/1

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Hotellvegen 33, 3880 Dalen, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pomoc szefowi kuchni w wykonywaniu codziennej pracy w restauracji hotelowej – planowanie menu, składanie zamówień, przygotowywanie i serwowaniem dań w restauracji, nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Restauracja serwuje wykwintne kolacje składające się z 4 i 6 dań, dania a’la carte,lekkie posiłki w porze lunchu oraz śniadania.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 15.04.2024
Data zakończenia: 08.10.2024
Wynagrodzenie brutto: od 220 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bez nałogów

Wymagania pożądane

Znajomość języków:
  • norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako zastępca szefa kuchni lub szef kuchni – minimum 2 lata. Mile widziane w pracy w wykwintnej kuchni.
Wykonywanie pracy z pasją, wysoka wydajność pracy, zorientowanie na szukanie rozwiązań, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP. Mile widziane doświadczenie w pracy za granicą. Cechy lidera zespołu.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Dalen Hotel
Krótki opis działalności gospodarczej: Branża hotelarsko-gastronomiczna - jeden z najbardziej charakterystycznych hoteli w Norwegii.
Adres www: www.dalenhotel.no
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV lub aplikacja online https://www.dalenhotel.no/en/souschef-sokes
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Zastępca Szefa kuchni

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-20 23:15:04
Komentarze
 
Polityka Prywatności