Numer oferty: : 27803835
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Gästgivaregården jest obecnie w szczycie sezonu, dlatego szukamy kucharzy, którzy chcą przygotowywać jedzenie dla naszych gości.
Jesteś kucharzem z kilkuletnim stażem i ewentualnie szkoleniem na a la carte. Potrafisz pracować samodzielnie, masz pomysły i jesteś kreatywny. Uwielbiasz tworzyć dania ze składników, które kupujemy jak najbliżej. Masz ekonomiczne nastawienie z myślą o zmniejszeniu marnotrawstwa. Potrafisz pracować zespołowo w okresowo stresujących warunkach, jak również w spokojniejsze dni. Czy to ty?
Możemy zaoferować pracę na pełen etat od zaraz do końca września oraz połowy października i listopada kiedy serwujemy obiady z gęsiną.
Jesteśmy otwarci wieczorami i w weekendy i to są również Twoje godziny pracy. Możemy zaoferować nocleg. Wynagrodzenie jest czymś, co ustalamy z Tobą, mamy również układ zbiorowy, ponieważ jesteśmy współczłonkami Visita.
Gästgivaregård w Skivarp pochodzi z lat 80. XVII wieku. Dysponujemy tu salami restauracyjnymi a la carte oraz salami bankietowymi na przyjęcia i wesela. Mamy piwnicę z winami, w której organizujemy degustacje wina dla grup i przyjęć, mamy ogród z miejscami do siedzenia na zewnątrz w miesiącach letnich. Gästgivaregården dysponuje 16 pokojami hotelowymi, a nasi goście hotelowi chcą każdego ranka obfitego śniadania.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 14.07.2023
Data zakończenia: 31.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 13 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Szukamy kucharza z kilkuletnim stażem i ewentualnie szkoleniem na a la carte. Znajomość języka angielskiego lub szwedzkiego jest konieczna, bo pracujemy w zespole.
Potrafisz pracować samodzielnie, masz pomysły i jesteś kreatywny.
Uwielbiasz tworzyć dania ze składników, które kupujemy jak najbliżej.
Masz ekonomiczne nastawienie z myślą o zmniejszeniu marnotrawstwa, możesz poradzić sobie z alergenami.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD
Krótki opis działalności gospodarczej: Skivarp's Gästgivaregård pochodzi z lat 80. XVII wieku. Dysponujemy salami restauracyjnymi a la carte oraz salami bankietowymi na przyjęcia i wesela. Mamy piwnicę z winami, w której organizujemy degustacje wina dla grup i przyjęć, mamy ogród z miejscami do siedzenia na zewnątrz w miesiącach letnich. Gästgivaregården dysponuje 16 pokojami hotelowymi. Znajdujemy się na południu Szwecji, w Skanii, około 45 km od Malmö. Skivarp to mała wioska, ale latem jest tam mnóstwo turystów. Do morza jest tylko 2-3 km, a na rowerze po krótkiej przejażdżce będziesz pływać w oceanie. Autobusy i pociągi kursują do Malmö, Kopenhagi i Ystad.
W okresie letnim pracuje tu około 12 osób w różnych godzinach w ciągu dnia.
https://www.skivarp.com/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl
Sposób przekazania dokumentów: CV w języku angielskim na adres pracodawcy johan@skivarp.com z dopisem "Application chef 2023" oraz do wiadomości Doradcy EURES a.dolistowska@up.gov.pl