Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-04-22

Kucharz a’la carte/chef de partie - Kragerø, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 24.03.2023
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: PA SYTTEN AS
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: : 2284187

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: P.A Heuchsgate 17, 3770 Kragerø, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań w restauracji, dbanie o odpowiednią estetykę serwowanych potraw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Data rozpoczęcia: 01.06.2023
Data zakończenia: 30.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 800 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • chęć podnioszenia kwalifikacji

Wymagania pożądane

Znajomość języków:
  • norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako kucharz w restauracji – minimum 3 lata. Wykonywanie pracy z pasją, doskonała znajomość klasycznej kuchni europejskiej, umiejętność, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, traktowanie innych z szacunkiem. Przestrzeganie norm systemu HACCP. Mile widziane doświadczenie w pracy za granicą.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PA SYTTEN AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Branża gastronomiczna - restauracja
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz a’la carte/Chef de Partie

data ostatniej modyfikacji: 2023-04-21 19:30:03
Komentarze
 
Polityka Prywatności