Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-05-01

Szef kuchni - Hovet, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 02.03.2022
Dodane przez: Małopolska Wojewódzka Komenda
Pracodawca: kontakt przez OHP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry, norweski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry

Numer oferty: : c8879a94-071a-43ee-9002-bf6eae678d9d

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Hovet, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty. Opracowywanie nowych dań. Przygotowywanie dań kuchni wegetariańskiej, wegańskiej oraz tradycyjnej kuchni norweskiej. Przygotowywanie dań dla alergików (bez nabiału, bez glutenu).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 10.06.2022
Data zakończenia: 15.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 30 000 NOK
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
  • norweski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Uprawnienia:
  • Certyfikat rzemieślniczy kucharza lub 5 lat doświadczenia w pracy jako szef kuchni
  • Prawo jazdy kat. B
Szczegóły dotyczące uprawnień::
  • Certyfikat rzemieślniczy kucharza lub 5 lat doświadczenia w pracy jako szef kuchni
  • Prawo jazdy kat. B

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Umiejętność przygotowywanie dań bezmlecznych i bez glutenu, umiejętność łączenia smaków w celu przygotowywania nowych dań, pozytywne nastawienie, dbałość o jakość i szczegóły, umiejętność pracy w zespole.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel i restauracja
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Al. J.Słowackiego 44, 30-018 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Krzysztof Borek
Nr telefonu: +18 441-35-87 wew.38
E-mail: k.borek@ohp.pl
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, motywacyjny oraz ewentualnie referencje
Sposób przekazania dokumentów: Email do doradcy EURES w tytule proszę wpisać "Szef kuchni"

data ostatniej modyfikacji: 2022-05-06 19:30:05
Komentarze
 
Polityka Prywatności