Data dodania: 02.03.2022
Dodane przez: Małopolska Wojewódzka Komenda
Pracodawca: kontakt przez OHP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry, norweski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Numer oferty: : c8879a94-071a-43ee-9002-bf6eae678d9d
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty. Opracowywanie nowych dań. Przygotowywanie dań kuchni wegetariańskiej, wegańskiej oraz tradycyjnej kuchni norweskiej. Przygotowywanie dań dla alergików (bez nabiału, bez glutenu).
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 10.06.2022
Data zakończenia: 15.10.2022
Wynagrodzenie brutto: od 30 000 NOK
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
- norweski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Uprawnienia:
- Certyfikat rzemieślniczy kucharza lub 5 lat doświadczenia w pracy jako szef kuchni
- Prawo jazdy kat. B
Szczegóły dotyczące uprawnień::
- Certyfikat rzemieślniczy kucharza lub 5 lat doświadczenia w pracy jako szef kuchni
- Prawo jazdy kat. B
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Umiejętność przygotowywanie dań bezmlecznych i bez glutenu, umiejętność łączenia smaków w celu przygotowywania nowych dań, pozytywne nastawienie, dbałość o jakość i szczegóły, umiejętność pracy w zespole.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel i restauracja
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Al. J.Słowackiego 44, 30-018 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Krzysztof Borek
Nr telefonu: +18 441-35-87 wew.38
E-mail: k.borek@ohp.pl
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV ze zdjęciem, motywacyjny oraz ewentualnie referencje
Sposób przekazania dokumentów: Email do doradcy EURES w tytule proszę wpisać "Szef kuchni"