Data dodania: 04.04.2022
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: BRIKSDAL ADVENTURE
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz (dyplom)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany, norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Numer oferty: : 1926730
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Oldedalsvegen 2211, 6792 Briksdalsbre, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Planowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracji w hotelu
- lunche, bufet, dania a’la carte, kanapki, przekąski
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30.0
Data rozpoczęcia: 05.05.2022
Data zakończenia: 31.08.2022
Wynagrodzenie brutto: od 190 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz (dyplom)
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- norweski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- chęć podnioszenia kwalifikacji
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane doświadczenie w pracy jako kucharz – minimum 2 lata.
Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć do podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BRIKSDAL ADVENTURE
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotel świadczący usługi hotelarsko-gastronomiczne oraz wynajmu pomieszczeń na szkolenia/konferencje.
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV, list motywacyjny, dokumenty potwierdzające kalifikacje i doświadczenie (referencje)
Sposób przekazania dokumentów: email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Szef kuchni/Kucharz