Numer oferty: StPr/25/1159
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 37-200 Rozbórz 556, powiat: przeworski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: -Koordynacja pracy personelu piekarni
-planwanie produkcji w oparciu o zamówienia złożone przez klientów
-monitorowanie jakości produkcji , dbanie o BHP
- zarządzanie magazynem surowców i gotowych produktów w piekarni
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 do 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - produkcja piekarsko-ciastkarska
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
- wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane doświadczenie na stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne Mieczysław Słoma
NIP: 7940000844
REGON: 005074084
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 37-200 Rozbórz 556, powiat: przeworski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 602 660 060
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: kontakt osobisty, kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon