Data dodania: 2025-12-22
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Pracodawca: Szkoła Podstawowa im. Szarych Szeregów w Strzelcach
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, inne, kierunek: Technologia żywności i żywienia,Technik usług dastronomicznych
Numer oferty: StPr/25/0810
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szkolna 3, 99-307 Strzelce, powiat: kutnowski, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zarządzanie stołówką szkolną, planowanie zdrowych i zbilansowanych jadłospisów zgodnych z normami, zamawianie i nadzorowanie dostaw produktów spożywczych, rozliczanie opłat za posiłki od rodziców, współpraca z GOPS Strzelce, inne prace zlecone przez dyrektora szkoły. Praca w wymiarze 1/2-etatu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Data rozpoczęcia: 02.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 806 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: intendent
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Technik żywienia i usług gastronomicznych*
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, inne, kierunek: Technologia żywności i żywienia,Technik usług dastronomicznych
Uprawnienia:
- obsługa pakietu MS OFFICE - EXCEL, WORD
- obsługa urządzeń biurowych
- obsługa komputera
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doświadczenie zawodowe-mile widziane,znajomość przepisów HACCP,książeczka zdrowia do ceów sanitarno-epidemiologicznych
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Szkoła Podstawowa im. Szarych Szeregów w Strzelcach
NIP: 7752204418
REGON: 000555940
Krótki opis działalności gospodarczej: szkolnictwo podstawowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu: Jolanta Albiniak-Piotrowicz
E-mail: sekretariat@spstrzelce.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV-wysyłać wyłącznie na wskazany adres email pracodawcy. (E.Sz.)
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail