Numer oferty: StPr/25/1370
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Zamkowa 2, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • kompleksowe zarządzanie funkcjonowaniem pubu
• organizacja i koordynacja pracy zespołu (grafiki, szkolenia)
• dbanie o wysoką jakość obsługi gości i pozytywną atmosferę lokalu
• nadzór nad zamówieniami, stanami magazynowymi i współpracą z dostawcami
• kontrola kosztów, rozliczenia, raportowanie wyników
• współtworzenie oferty pubu oraz organizacja wydarzeń i akcji promocyjnych
• dbanie o standardy sanitarne i bezpieczeństwo pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 07.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 7 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : • doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane (pub, bar, restauracja, hotel)
• umiejętność zarządzania zespołem i dobra organizacja pracy
• komunikatywność i wysoka kultura osobista
• dyspozycyjność (weekendy + jeden dzień w tygodniu)
• samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie
• komunikatywna znajomość j. angielskiego będzie dodatkowym atutem
• zainteresowanie nowościami w świecie p
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BROWAR ZAMKOWY SP. Z O. O.
NIP: 6341021207
REGON: 003476915
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja piwa
Adres www: www.browar-raciborz.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zamkowa 2, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: PATRYCJA ŁAZARCZYK
E-mail: p.lazarczyk@browar-raciborz.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail