Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 23 grudnia 2025 (wtorek)

Kucharz - Piła, wielkopolskie

Data dodania: 2025-12-18
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze branżowe, zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/1059

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Sporządzanie rożnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obróbka surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna). Gastronomiczna rozbiórka mięsa różnych zwierząt. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 806 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe
  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane branżowe - kucharz.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: al. Niepodległości 24, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Doradca klienta
Nr telefonu: 067-215-11-27
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie do pracodawcy

opublikowano: 2025-12-18
Komentarze
Polityka Prywatności