Numer oferty: StPr/25/0463
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 64-316 Chraplewo 4, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: sprawowanie fachowego nadzoru nad sporządzaniem posiłków i ich prawidłowym wydawaniem, dbanie o ich kaloryczność zgodną z normami żywienia zbiorowego młodzieży, w związku z tym nadzorowanie pracy kuchni; dokonywanie zakupów materiałów i surowców niezbędnych do produkcji, zgodnie z procedurą postępowań o udzielenie zamówień publicznych; dbanie o należyte i zgodne z normami zapasy produktów żywnościowych, dopilnowanie utrzymania się w stawce żywieniowej, sporządzanie raportów żywnościowych zgodnie z jadłospisem; sporządzanie jadłospisów, zgodnie z obowiązującymi przepisami; prowadzenie żywienia zgodnie z wymogami organu nadzoru sanitarnego; sprawowanie kontroli wewnętrznej warunków sanitarnych na wszystkich etapach produkcji i obrotu, zgodnie z obowiązującymi przepisami, wymogami HACCP
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 07.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 5 200 PLN
System wynagradzania: Ryczałtowy
Zawód: zaopatrzeniowiec
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (wymagany staż - lata: 3)
- dobra organizacja pracy
- umiejętność kreatywnego myślenia
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : umiejętność strategicznego i analitycznego myślenia;utrzymywanie magazynu w należytym stanie sanitarno-porządkowym; zaopatrywanie w materiały dydaktyc
[Umiejętność 1] : wykształcenie średnie lub wyższe; dyscyplina wykonawcza; samodzielność i inicjatywa w realizacji powierzonych zadań; kreatywność
[Inne] : umiejętność ustalania priorytetów i pracy pod presja czasu; znajomość obsługi pakietów biurowych MS Office, poczty elektronicznej i internetu; pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych; prowadzenie ewidencji magazynowej ilościowo-wartościowej, zestawień i sprawozdawczości w zakresie frekwencji i żywienia uczestników; przyjmowanie i wydawanie towaru
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Wielkopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
NIP: 7781172922
REGON: 001036945
Krótki opis działalności gospodarczej: pozostałe pozaszkolne formy edukacji
Adres www: wielkopolska.ohp.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 28 Czerwca 211, 61-485 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Angelika Andrzejczak Kinga Drzewiecka
Nr telefonu: 618312479
E-mail: praca@wielkopolska.ohp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, poczta