Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 19 grudnia 2025 (piątek)

Stażysta / młodszy asystent w sekcji higieny żywności i żywienia - Grójec, mazowieckie

Data dodania: 2025-12-08
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grójcu
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Grójcu
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: bezpieczeństwo żywności, technologia żywności, żywienie człowieka
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/25/0550

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: MOGIELNICKA 67, 05-600 Grójec, powiat: grójecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przeprowadzanie czynności kontrolnych i nadzór sanitarny nad bezpieczeństwem żywności, warunkami produkcji, transportu, przechowywania i sprzedaży środków spożywczych, warunkami żywienia ludzi w zakładach żywienia zbiorowego, produkcji i obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, suplementami diety, kontroli granicznych środków spożywczych,
sprawowanie nadzoru nad wdrażaniem systemów jakości w zakładach żywienia i żywności,
pobór próbek żywności i przedmiotów użytku do badań w ramach krajowego systemu urzędowej kontroli żywności i monitoringu,
więcej informacji na stronie: https://www.gov.pl/web/psse-grojec/stazysta--mlodszy-asystent-w-sekcji-higieny-zywnosci-i-zywienia
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: bezpieczeństwo żywności, technologia żywności, żywienie człowieka
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • Obsługa komputera
  • prawo jazdy kat B

Wymagania pożądane

Zawody:
  • Kontroler jakości produktów spożywczych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: kierunek - dietetyka, zdrowie publiczne i pokrewne

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Grójcu
NIP: 7971484211
REGON: 670961120
Adres www: https://www.gov.pl/web/psse-grojec
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MOGIELNICKA 67, 05-600 Grójec, powiat: grójecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Renata Klaus
Nr telefonu: 48 664 22 58
E-mail: sekretariat.psse.grojec@sanepid.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-12-08
ostatnia aktualizacja: 2025-12-10
Komentarze
Polityka Prywatności