Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 15 stycznia 2026 (czwartek)

Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food - sprzedawca - Przemyśl, podkarpackie

Data dodania: 2025-12-05
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Pracodawca: SALON FRYZJERSKI " U JOANNY" JOANNA RESPONDEK
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/25/0875

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Kazimierza Wielkiego 7, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z półproduktów: zapiekanki, gofry, lody włoskie i gałkowe, wyciskane soki, itp.
Sprzedaż gotowych produktów, obsługa klienta.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 806 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Osobom bez doświadczenia pracodawca oferuje przyuczenie do pracy.
Praca po 12 godzin dziennie w systemie jeden dzień pracy, drugi dzień wolny w godz. 09:00 - 22:00.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: SALON FRYZJERSKI " U JOANNY" JOANNA RESPONDEK
NIP: 6331231498
REGON: 277599120
Krótki opis działalności gospodarczej: Usługi fryzjerskie i gastronomiczne.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kazimierza Wielkiego 9, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Respondek
Nr telefonu: 603-274-614
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

opublikowano: 2025-12-05
Komentarze
Polityka Prywatności