Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 24 grudnia 2025 (środa)

Operator maszyny pakującej - Świlcza, podkarpackie

Data dodania: 2025-11-25
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Pracodawca: PRODUCTION & LOGISTICK OF FROZEN FOODS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/4472

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 36-072 Świlcza 706A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 375 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie przy obsłudze maszyn lub na produkcji
Gotowość do pracy w systemie 2/3-zmianowym
Dokładność, odpowiedzialność i umiejętność pracy w zespole
Umiejętność analitycznego myślenia

Oferujemy:
Pracę od poniedziałku do piątku w systemie 2/3-zmianowym
Pełne szkolenie z obsługi maszyny
Stabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie
Wynagrodzenie 5375 brutto + premia

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PRODUCTION & LOGISTICK OF FROZEN FOODS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5170388738
REGON: 36979224500000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 36-072 Świlcza 706A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
E-mail: zakupy@apetitto.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Zainteresowane osoby prosimy o wysyłanie CV na adres: zakupy@apetitto.pl
W temacie proszę wpisać nazwę stanowiska.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

opublikowano: 2025-11-25
ostatnia aktualizacja: 2025-11-26
Komentarze
Polityka Prywatności