Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 23 grudnia 2025 (wtorek)

Szef kuchni/kucharz - Rzeszów, podkarpackie

Data dodania: 2025-11-25
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Pracodawca: FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Numer oferty: StPr/25/4480

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Osoba zatrudniona na stanowisku szefa kuchni będzie odpowiadać zarówno za przygotowywanie posiłków, jak i organizację pracy kuchni.
W związku z różnorodnymi potrzebami dzieci, będzie musiała dostosować metody gotowania do specyficznych diet, w tym diet blendowanych oraz żywienia specjalistycznego.

1. Zarządzanie personelem kuchni;
2. W porozumieniu z dietetykiem układanie menu, wspólne ustalanie jakie potrawy będą serwowane, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
3. Organizacja zaopatrzenia;
Wybór dostawców produktów spożywczych, odpowiedzialność za zaopatrzenie żywności, produkcji gastronomicznej od zamówienia, przez przyjęcie towaru do magazynu aż po jego wydanie do kuchni;
4. Dbałość o jakość produktów i serwowanych dań;
5. Nadzór i kontrola nad serwowanymi posiłków;
Obowiązkiem kucharza/szefa kuchni będzie również pilnowanie, by wszyscy pracownicy zatrudnieni w kuchni znali i przestrzegali zasady GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej), GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) oraz systemu HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli).
6. Przeprowadzanie inwentaryzacji żywności i sprzętu, analizowanie go i ewentualnie opracowywanie planu działań naprawczych, kontrola obecności oraz nadzór pracy innych pracowników kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie kierunkowe;
Doświadczenie na stanowisku kucharza;
Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych;
Umiejętność pracy w zespole;
Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne;
Dobra organizacja pracy;

Wymiar czasu pracy: pełny etat; umowa o pracę; poniedziałek- piątek.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI
NIP: 8133476177
REGON: 18016888900000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: LWOWSKA 132, 35-301 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
E-mail: sekretariat@hospicjum-podkarpackie.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV prosimy wysłać na adres e-mail: sekretariat@hospicjum-podkarpackie.pl

Informacje o zasadach, na jakich korzystamy z Państwa danych osobowych znajdują się na naszej stronie internetowej, zakładka RODO, pod adresem: https://teczowydomek-podkarpackie.pl/rodo/
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

opublikowano: 2025-11-25
ostatnia aktualizacja: 2025-11-26
Komentarze
Polityka Prywatności