Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 19 grudnia 2025 (piątek)

Intendent k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2025-11-19
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Zespół do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/25/11405

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 01-830 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - sporządzanie jadłospisów dostosowanych do grup wiekowych wychowanków placówki zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywienia i Żywności oraz sanepidu;
- zamawianie artykułów spożywczych do sporządzania posiłków
zgodnie z planowanymi jadłospisami;
- sprawdzanie zgodności pod względem ilościowym dostarczonych towarów z fakturą oraz sprawdzanie prawidłowości cen jednostkowych asortymentu z zawartymi umowami z kontrahentami;
- systematyczne prowadzenie bieżącego rejestru i arkusza kontroli zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej w ramach HACCP;
- przyjmowanie od dostawców zamówionych artykułów spożywczych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 310 do 5 830 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek motywacyjny, dodatek stażowy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: intendent
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Intendent (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
  • średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
  • polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • Zasady HACCP

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomiczne), rok doświadczenia zawodowego, zasady HACCP, komunikatywna znajomość języka polskiego.

Praca w godz. 8:00-16:00.

Zgłoszenia: e-mail: m.arak@zpow2.pl, kontakt telefoniczny: 22 691 77 42.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zespół do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
NIP: 5272856019
REGON: 380517823
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 22 691 77 42
E-mail: m.arak@zpow2.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2025-11-19
ostatnia aktualizacja: 2025-11-21
Komentarze
Polityka Prywatności