Numer oferty: StPr/25/2301
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Rynkowa, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Godziny pracy do indywidualnego uzgodnienia. Po okresie próbnym możliwość dłuższej współpracy.
Godziny pracy do uzgodnienia - uzależnione od godzin odbywających się imprez okolicznościowych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Data zakończenia: 28.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: - wysokość wynagrodzenia do indywidualnej negocjacji w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydata
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagane min. roczne doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: MONIKA MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK Restauracja Karmellova
NIP: 8212388740
REGON: 145993106
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Rynkowa 24, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 692100619
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon