Numer oferty: StPr/25/11371
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jana Nowka-Jeziorańskiego 28, 03-984 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - kierowanie 7 osobowym zespołem. Komponowanie menu, zamówienia, bieżąca analiza kosztów.
Dbałość o porządek i prezentację dań. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.02.2026
Data zakończenia: 04.05.2026
Wynagrodzenie brutto: od 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku szefa kuchni. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Miłe usposobienie i komunikatywność. Bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu.
Miejsce pracy: ul. Jana Nowaka- Jeziorańskiego 28.
Godziny pracy: 8-16.
Zgłoszenia: julia.gill@pl.issworld.com
zespołu.
Zgłoszenia: julia.gill@pl.issworld.com
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ISS FACILITY SERVICES SP. Z O.O.
NIP: 6761771576
REGON: 350856767
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Cybernetyki 10, 02-677 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: julia.gill@pl.issworld.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail