Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 stycznia 2026 (sobota)

Technolog żywności - Działoszyn, łódzkie

Data dodania: 2025-11-12
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno-Spożywczego "ANITA" Grzegorz Mordalski
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/25/0376

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Wojska Polskiego 13, 98-355 Działoszyn, powiat: pajęczański, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Uczestniczy w realizacji inwestycji oraz wdrażaniu nowych technologii w Zakładzie ustalonych w planie operacyjnym.
zgłasza propozycje nowych technologii
nadzoruje uruchomienie produkcji nowych technologii
prowadzi dokumentację związaną z uruchamianiem nowych technologii.
nadzoruje dopuszczenie nowych wyrobów do obrotu spożywczego poprzez uzyskiwanie niezbędnych atestów,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 12.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 800 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przechowalnictwo chłodnicze i technologia żywności mrożonej
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
  • Dobra praktyka i zasady GHP i GMP
  • Znajomość systemów jakościowych BRC, IFC, GMP i innych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 1] : aktualna książeczka sanepidowska

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcji Chłodniczej i Przetwórstwa Rolno-Spożywczego "ANITA" Grzegorz Mordalski
NIP: 8321006536
REGON: 730109789
Krótki opis działalności gospodarczej: Produckaj lodów i innej mrożonej żywności.
Adres www: anita.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wojska Polskiego 13, 98-355 Działoszyn, powiat: pajęczański, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Zbigniew Śliwka
E-mail: sliwka@anita.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

opublikowano: 2025-11-12
ostatnia aktualizacja: 2025-11-14
Komentarze
Polityka Prywatności