Numer oferty: StPr/25/8417
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jabłoniowa 46/a, 80-175 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Rozładunek dostaw i ich kontrola, transport towaru pomiędzy strefami magazynowymi, prawidłowe oznaczanie palet w magazynie, udział w inwentaryzacji i wyjaśnianie ewentualnych rozbieżności. Praca głównie w trybie nocnym, w godzinach 1.30-9.30, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Konkurencyjne wynagrodzenie oraz system premiowy, stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, opiekę medyczną w placówkach Enelmed oraz placówkach partnerskich, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do zajęć sportowych i platformy edukacyjnej, program poleceń pracowniczych oraz program wdrożeniowy.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: magazynier
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: 2 lata doświadczenia zawodowego - mile widziane w logistyce i magazynowaniu, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Dyspozycyjność oraz gotowość do pracy w godzinach nocnych, komunikatywność, umiejętność pracy pod presją czasu.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: CHEFS CULINAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9552330912
REGON: 32118905500000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: LITEWSKA 10, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 511 886 417
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon