Numer oferty: StPr/25/2673
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 03.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 200 do 6 700 PLN
Opis wynagrodzenia: - w zależności od kwalifikacji
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie 2 lata, orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno- epidemiologicznych lub możliwość wyrobienia, praca w godz.: 06.00-14.00, 13.00-21.00
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8882445517
REGON: 000288142
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: BRZOZOWA 1, 87-800 Wieniec-Zdrój, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamila Kubiak
Nr telefonu: 54 272-19-16
E-mail: kadry.rekrutacja@uzdrowisko-wieniec.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV na adres e-mail, w tytule należy podać nazwę stanowiska
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail