Numer oferty: StPr/25/5339
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jarzębinowa 2, 32-010 Kocmyrzów, powiat: krakowski, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie i obróbka składników: odpowiedzialność za staranne i higieniczne przygotowanie półproduktów (mycie, krojenie, porcjowanie) oraz obróbkę termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości.
Realizacja zamówień i dbałość o estetykę dań: sprawna i terminowa realizacja zamówień klienta w trakcie serwisu (mise en place, wydawka), z zachowaniem wysokiej jakości smaku i estetycznego, zgodnego ze standardami firmy, sposobu prezentacji potraw.
Utrzymanie porządku i higieny stanowiska pracy: codzienne dbanie o czystość, porządek i dezynfekcję stanowiska pracy, sprzętu oraz narzędzi kuchennych, w ścisłej zgodzie z zasadami HACCP oraz przepisami sanitarnymi.
Kontrola zapasów i minimalizacja strat: monitorowanie stanów magazynowych.
Praca w godz. 10:00-20:00.
Po okresie próbnym umowa o pracę na rok.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2025
Data zakończenia: 31.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Magdalena Kolasa
NIP: 6783140995
REGON: 368783764
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Adres www: www.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Walerego Sławka 11/85, 31-998 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Kolasa
Nr telefonu: 504 519 838
E-mail: magdalena.kolasa@korporacjakrakow.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail