Numer oferty:  StPr/25/0730
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy:  57-200 Braszowice 63, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
 
Zakres obowiązków:  w zawodzie
Rodzaj umowy:  Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:  NIE
Wymiar etatu:  1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu:  40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu:  160.0
Data rozpoczęcia:  20.10.2025
Data zakończenia:  20.01.2026
Wynagrodzenie brutto:  od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia:  praca od 12 00 - 20 00, Braszowice 63
praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy od poniedziałku do niedzieli
System wynagradzania:  Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:  szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia:  NIE
Zapewnienie zakwaterowania:  NIE
Zatrudnienie od zaraz:  TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:  NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
 
 
Uprawnienia:
- Orzeczenie  lekarskie  dla  celów  sanitarno – epidemiologicznych
 
- PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU
 
 
Pozostałe wymagania
Inne wymagania:  DOŚWIADCZENIE WYMAGANE
DANE PRACODAWCY
Pracodawca:  DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
NIP:  8871225887
REGON:  890658500
Krótki opis działalności gospodarczej:  Pozostałe doradztwo w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej i zarządzania
Sposób aplikowania:  bezpośrednio do pracodawcy
Adres:  57-200 Braszowice 62, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
 
Osoba do kontaktu:  LUDWIK JARZMIK
Nr telefonu:  662013394
Język aplikacji:  polski
Wymagane dokumenty:  CV
Sposób przekazania dokumentów:  Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od poniedzialku do piątku, Godziny : o uprzednim kontakcie telefonicznym