Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 20 listopada 2025 (czwartek)

135-kierownik uboju i patroszenia kurczaka - Radom, mazowieckie

Data dodania: 2025-10-20
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/25/1919

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki:
1.Kompleksowe zarządzanie obszarem uboju i patroszenia kurczaka (od przyjęcia żywca do przekazania tusz/elementów do chłodni/rozbioru), z naciskiem na dobrostan zwierząt i bioasekurację.
2.Odpowiedzialność za wynik technologiczny i jakościowy: uzyski, ubytki, parametry jakości
3.Zapewnienie zgodności z HACCP, GHP/GMP, IFS/BRC i wymogami inspekcji weterynaryjnej (WIF/PIW) oraz przepisami UE/PL dot. uboju drobiu.
4.Planowanie i koordynacja pracy zespołów liniowych i operatorów
5.Współpraca ze służbami Utrzymania Ruchu, BHP i Jakości przy prewencji awarii, przestojach, dezynfekcjach i myciach maszyn i pojemników, gospodarowaniu odpadami
6.Przygotowanie obszaru do audytów (wewnętrznych, klientowskich, jednostek certyfikujących) oraz nadzór nad trwałym utrzymaniem standardów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 20.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik produkcji w przemyśle
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • obsługa komputera MS Office
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 1] : min. 3–5 lat doświadczenia w zarządzaniu obszarem uboju zwierząt, patroszenia lub rozbioru drobiu (mile widziane doświadczenie w średnich/dużych zakładach, standardy HACCP/GHP/IFS/BRC, praktyki dobrostanu zwierząt (ogłuszanie, zawieszanie, parametry obróbki), wymogi nadzoru weterynaryjnego
1.Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę i konkurencyjny pakiet wynagrodzenia z premią za wyniki.
2.Realny wpływ na kluczowy obszar zakładu i możliwość wdrażania nowoczesnych rozwiązań technologicznych.
3.Możliwości rozwoju w strukturach Grupy KPS, awansów
4.Ubezpieczenie na życie, szkolenia specjalistyczne (zarządzanie, jakość, dobrostan).
5.Program wdrożeniowy i wsparcie doświadczonych kolegów.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: KPS FOOD SP. Z O. O.
NIP: 7962968760
REGON: 362104727
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2025-10-20
ostatnia aktualizacja: 2025-10-24
Komentarze
Polityka Prywatności