Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 19 listopada 2025 (środa)

Technolog produkcji - Gostycyn, kujawsko-pomorskie

Data dodania: 2025-10-20
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności

Numer oferty: StPr/25/0541

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Gostycyn, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: znajomość i nadzorowanie procesów produkcyjnych wyrobów czekoladowych i cukierniczych,
przygotowywanie prób technologicznych oraz receptur dla nowych i istniejących produktów,
udział w testach nowych produktów, urządzeń i rozwiązań w ramach projektów wdrożeniowych,
nadzór technologiczny nad procesem produkcji od surowca po wyrób gotowy,
szkolenie pracowników w zakresie technologii, standardów jakościowych i procedur,
weryfikacja procesów produkcyjnych oraz jakości produktów na poszczególnych etapach,
współpraca z zewnętrznymi laboratoriami w zakresie badań i analiz,
tworzenie, aktualizacja i nadzorowanie dokumentacji technologicznej oraz produkcyjnej.

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 20.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych),
praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności,
wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC),
umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej,
dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia,
odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły,
komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej,
gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja wyrobów czekoladowych
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Pl.Wolności 23, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Kapanka
Nr telefonu: 525590816
E-mail: ikapanka@pup.tuchola.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV

opublikowano: 2025-10-20
ostatnia aktualizacja: 2025-10-27
Komentarze
Polityka Prywatności