Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 30 listopada 2025 (niedziela)

Kelner-barman-sprzedawca w barze - Gogołów, podkarpackie

Data dodania: 2025-10-17
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Pracodawca: Elementy Budowlane Frysztak Sp. z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0971

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 38-131 Gogołów 20a, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca w barze - obsługa klientów - obsługa komputera, kasy fiskalnej i terminala płatniczego, podawanie potraw, obsługa ekspresu do kawy. Bar jest czynny w sezonie zimowym kiedy czynny jest wyciag narciarski, poza sezonem praca w biurze firmy w miejscowości Frysztak. Umowa o pracę na 1/2 etatu - godziny pracy do ustalenia. Konieczność pracy w weekendy .
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kelner*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe
Uprawnienia:
  • biegła obsługa komputera z obsługą internetu
  • OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Inne] : konieczność posiadania książeczki sanitarno-epidemiologicznej

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Elementy Budowlane Frysztak Sp. z o.o.
NIP: 8191000244
REGON: 690297942
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 38-130 Twierdza 66, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Malikowska
E-mail: elementybudowlane@interia.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

opublikowano: 2025-10-17
Komentarze
Polityka Prywatności