Numer oferty: StPr/25/2772
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa i przygotowywanie bufetu
Do obowiązku pracownika należeć bedzie przygotowywanie: surówek, napoii, deserów, dbanie o czystość sali
Praca w ruchu ciągłym( święta i weekendy)
Praca w godzinach pomiędzy 9-17,
Praca na terenie Poznania
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wydawca posiłków / bufetowy
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
- zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
- doświadczenie mile widziane
- praca w zespole
- KSIĄŻECZKA SANEPID
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie: zawodowe lub średnie
Umiejętności: dobry kontakt z klientem
Doświadczenie- mile widziane w gastronomii
Inne: obsługa kasy fiskalnej, praca w ruchu ciągłym (weekendy, święta)
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
NIP: 7770000494
REGON: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 691 888 494
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Telefoniczne umówienie spotkania, Godziny : 8-14