Numer oferty: StPr/25/0562
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Wypiekanie ciasta,
-rozkładanie składników,
- wydawanie Pizzy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: 3 miesiące docelowo na stałe
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pizzer
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- książeczka zdrowia dla celów sanitarno- epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie w pracy minimum 2 miesiąc w gastronomii.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c.
NIP: 6671766749
REGON: 360968197
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne placówki gastronomiczne.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: TRAUGUTTA 90, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: ROBERT SIENKIEWICZ
Nr telefonu: 720826006
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon