Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 grudnia 2025 (środa)

Pracownik produkcji ,wędliniarz, standaryzator,peklowacz - Stanisławów, mazowieckie

Data dodania: 2025-10-14
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Pracodawca: ZAKŁADY MIĘSNE STANISŁAWÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie branżowe

Numer oferty: StPr/25/764

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 05-304 Stanisławów 2, powiat: miński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • Prowadzenie procesu nastrzykiwania mięsa solanką peklującą
• Zapewnienie odpowiednich parametrów temperatury i czasu podczas peklowania
• Zapewnienie, że proces peklowania odbywa się zgodnie z procesem produkcyjnym i normami jakościowymi.
• Nadzór nad jakością wykonywanych produktów
• Dbanie o czystość i porządek
• Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik produkcji
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie branżowe
Uprawnienia:
  • Książeczka sanitarno epidemiologiczna

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZAKŁADY MIĘSNE STANISŁAWÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8220004406
REGON: 00517069800000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 05-304 Stanisławów 2, powiat: miński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Barbara Rosa
Nr telefonu: 609157156
E-mail: kadry@zmstanislawow.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-10-15
ostatnia aktualizacja: 2025-10-16
Komentarze
Polityka Prywatności