Numer oferty:  StPr/25/10453
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy:  Poznańska 6/8/8, 00-680 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
 
Zakres obowiązków:  - przygotowanie posiłków dla dzieci: śniadanie, obiad, kolacja. 
- obieranie warzyw i owoców, 
- sprzątanie, mycie naczyń, urządzeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależących do kuchni.
Rodzaj umowy:  Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:  NIE
Wymiar etatu:  0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu:  20.0
Liczba godzin pracy w miesiącu:  80.0
Data rozpoczęcia:  01.11.2025
Data zakończenia:  31.08.2026
Wynagrodzenie brutto:  od 2 333 PLN
Opis wynagrodzenia:  + premia i dodatek stażowy
System wynagradzania:  Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:  pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia:  NIE
Zapewnienie zakwaterowania:  NIE
Zatrudnienie od zaraz:  NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:  NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
 
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
 
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
 
Uprawnienia:
- Orzeczenie  lekarskie  dla  celów  sanitarno – epidemiologicznych
 
Pozostałe wymagania
Inne wymagania:  Wymagania:
- doświadczenie zawodowe: 1 miesiąc,
- Inne wymagania: badania sanitarno-epidemiologiczne,
- znajomość j. polskiego w stopniu komunikatywnym.
Miejsce wykonywania pracy: Warszawa - Śródmieście
Godziny pracy: I zmiana: 6:00 - 10:00, II zmiana: 15:00 - 19:00
Kontakt: e-mail: k.kostecki@admzsg.edu.pl, tel: 22 628 77 40
DANE PRACODAWCY
Pracodawca:  Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego
NIP:  5261015049
REGON:  000185821
Sposób aplikowania:  bezpośrednio do pracodawcy
Adres:  Poznańska 6/8/8, 00-680 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
 
Nr telefonu:  22 628 77 40
E-mail:  k.kostecki@admzsg.edu.pl
Język aplikacji:  polski
Wymagane dokumenty:  po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:  Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail