Numer oferty: StPr/25/2147
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów IFS oraz BRC. Zespołowe prowadzenie identyfikacji zagrożeń, analiz, ocena ryzyk. Uczestnictwo w przygotowaniu, przeprowadzaniu oraz nadzór nad definiowaniem działań poaudytowych zewnętrznych i wewnętrznych oraz innych audytach klientów. Monitorowanie działań audytowych oraz weryfikacja ich skuteczności. Tworzenie raportów z procesów identyfikowalności, symulacji wycofania wyrobów. Organizacja i przygotowanie przeglądów SZJ celem weryfikacji osiągnięć systemu jakości. Reprezentowanie Działu Zarządzania Jakością podczas audytów. Szkolenia pracowników z wymagań postępowania opisanych procedurami wewnętrznymi. Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów IFS Food oraz BRC Food. Praca w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności. Realizacja zadań ciągłego doskonalenia w ramach Działu Zarządzania Jakością. Praca pomiędzy godzinami od 07.00 do 20.00.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 20.10.2025
Data zakończenia: 19.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 do 9 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zarządzanie Jakością, Technologia Żywności, Towaroznawstwo
Uprawnienia:
- obsługa komputera (znajomość programu MS-Office)
- obsługa programu MS Excel
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, znajomość prawa żywnościowego, znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, wiedza z zakresu prowadzenia audytów. Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8212390168
REGON: 140107028
Krótki opis działalności gospodarczej: PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
Adres www: www.stasin.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Dąbrowska
E-mail: kadry@stasin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres kadry@stasin.pl z dopiskiem Specjalista ds. Zarządzania Jakością lub osobiście dostarczyć do siedziby firmy.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Zakład Drobiarski w Stasinie Spółka z o.o.. z siedzibą w Stasinie 13, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. zarządzania jakością. Wyrażam nadto zgodę na przetwarzanie ww. danych osobowych w przyszłych rekrutacjach na powyższe stanowisko lub inne stanowiska. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail