Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 13 grudnia 2025 (sobota)

Mistrz produkcji - Pasłęk, warmińsko-mazurskie

Data dodania: 2025-10-13
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Pracodawca: SERY ICC Pasłęk Sp. zo. o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
Znajomość języków: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/25/1559

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Dworcowa 9, 14-400 Pasłęk, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: odpowiada za realizację planu produkcyjnego
godziny pracy 7-15 , 15-23 ,
docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 03.11.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: mistrz produkcji w przemyśle spożywczym
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • umiejętność pracy w zespole
  • doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 3)

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: SERY ICC Pasłęk Sp. zo. o.
NIP: 5780014114
REGON: 170193079
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dworcowa 9, 14-400 Pasłęk, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Elżbieta Adamczyk
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

opublikowano: 2025-10-14
Komentarze
Polityka Prywatności