Data dodania: 2025-10-10
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Centrum Aktywności Międzypokoleniowej "Nowolipie"
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Znajomość języków: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/25/10385
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Władysława Korotyńskiego 13, 02-121 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - dobór odpowiednich składników;
- odmierzenie ilości poszczególnych produktów;
- stosowanie właściwej techniki gotowania;
- dbałość o estetykę i prezentację potraw;
- dopasowanie smaku do preferencji klientów;
- przestrzeganie norm żywieniowych i zdrowotnych;
- zapobieganie marnowaniu żywności;
- nadzór i kontrola na każdym etapie produkcji potraw;
- bieżąca kontrola jakości serwowanych posiłków;
- regularna dezynfekcja powierzchni i narzędzi kuchennych;
- przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy;
- stosowanie odpowiednich środków ochrony przy pracach z niektórymi produktami;
- zapewnienie najwyższej jakości usług dla klientów;
- gotowość do spełnienia specjalnych wymagań seniorów CAM (np. diety, alergie);
- pozytywne nastawienie i zaangażowanie w pracę zespołową, które odbija się na opinii bywalców CAM
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 10.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 760 PLN
Opis wynagrodzenia: Możliwość dłuższej współpracy.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Znajomość języków:
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne - dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe (kucharz). Dobra organizacja pracy. Umiejętność zarządzania pracą zespołu. Wyczucie smaku. Wielozadaniowość. Skrupulatność. Dbanie o porządek. Odporność na stres. Komunikatywność. Umiejętność pracy pod presją czasu. Komunikatywna znajomość języka polskiego.
Praca w godz. 8:00-16:00.
Miejsce pracy: ul. Korotyńskiego 13 (Ochota)
Miejsce pracy: CAM
Zgłoszenia: tel. 22 636 70 42; e-mail: anna.maruszewska@camnowolipie.pl
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Centrum Aktywności Międzypokoleniowej "Nowolipie"
NIP: 5272831373
REGON: 368970851
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Nowolipie 25B, 01-002 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 22 636 70 42
E-mail: anna.maruszewska@camnowolipie.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail