Numer oferty: StPr/25/0543
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Bartosza Głowackiego 2, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: zarządzanie zapleczem kuchennym, organizacja pracy zespołowi, planowanie dostaw, kontrela jakości potraw
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wymagane doświadczenie, umiejętność zarządzania zespołem
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: POLSKI SYSTEM CERTYFIKACJI JAKOŚCI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5862353087
REGON: 38543507600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ZAMKOWA 11, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamil Zieliński
Nr telefonu: 507577400
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon