Numer oferty: StPr/25/1429
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 3-GO MAJA 16, 63-460 Nowe Skalmierzyce, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn i urządzeń na linii produkcyjnej, dbanie o ciągłość pracy linii, kontrola jakości wytwarzanych produktów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia: - umowa na okres próbny, a następnie na czas nieokreślony
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik produkcji
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania: gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym, odpowiedzialność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne warunki w nowoczesnej hali produkcyjnej,
- możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia nowych umiejętności,
- przyjazną atmosferę i wsparcie zespołu.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PUPIL FOODS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6222292940
REGON: 25092751300000
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja gotowej karmy dla zwierząt domowych
Adres www: www.pupilfoods.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 3-GO MAJA 16, 63-460 Nowe Skalmierzyce, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Natalia Heitzman
Nr telefonu: 62 762 13 67
E-mail: info@pupilfoods.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Oferty prosimy przesyłać drogą e-mailową z dopiskiem w CV:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez spółkę Pupil Foods w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane stanowisko."
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail