Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 31 grudnia 2025 (środa)

Specjalista ds jakości - Września, wielkopolskie

Data dodania: 2025-10-02
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrześni
Pracodawca: LEVANT FOODS Sp z o.o.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/25/0476

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Przemysłowa 5B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek,
- dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu,
- tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i opakowań,
- nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja,
- bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego,
- szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego,
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
- udział w audytach zewnętrznych i kontrolach,
- tworzenie dokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji,
- udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje,
- rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe, kierunki związane z przetwórstwem żywności, zarządzaniem jakością lub pokrewne.
Znajomość norm bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS).
Kreatywność, analityczne myślenie i otwartość na innowacje.
Umiejętność pracy w zespole i współpracy z działami marketingu oraz produkcji.
Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej.
Znajomość języka angielskiego na poziomie B1.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: LEVANT FOODS Sp z o.o.
NIP: 7792427113
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Smoluchowskiego 11a, 60-179 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Tomasz Jakubowski
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

opublikowano: 2025-10-02
ostatnia aktualizacja: 2025-11-11
Komentarze
Polityka Prywatności